AVRUPA BİRLİĞİ TÜKETİCİ KOMİTESİ RAPORU
TTO AKNE İLE İLGİLİ LİTERATÜR
TTO 3. LİTERATÜR
TTO FARMAKOLOJİK LİTERATÜR (Türkçe)
DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (WHO) MONOGRAPH
TTO 5. LİTERATÜR
REFERANSLAR
ONAY VE SERTİFİKALAR
 
 
 
 
LİTERATÜRLER
 


Tea tree oil (TTO, Çay ağacı yağı), Avusturalya’da doğal olarak yetişen Melaleuca alternifolia (Myrtaceae)’nın yapraklarından buhar distilasyonu ile elde edilen bir uçucu yağdır ve Avusturalya’da 80 yılı aşkın süredir topikal olarak kullanılmaktadır. Yapılan araştırmalar yağın etkin ve güvenilir olduğunu doğrulamaktadır.. Son yıllarda yapılmış klinik denemeler ümit vericidir. Son onbeş yılda tea tre oil, doğal kaynaklı bir ürün olarak geniş bir grup farmasötik ve kozmetik ürün için artan bir populariteye sahip olmuştur.

Konuyla ilgili literatürlere yandaki linklerden ulaşabilirsiniz.

.

 

Adres : Emek 8. Cadde 56. Sokak No:15/A ANKARA
Telefon : 0 312 215 03 12 & 0 312 223 83 03
Fax : 0 312 212 30 03
Gsm : 0 506 892 31 83
Bilgi : 0 506 892 31 87
E-mail : jeomed@windowslive.com

E-mail : jeo1@jeomed.com